Direcţia 5 x Lidia Buble – If You Love Me

Direcţia 5 colaborează din nou cu Lidia Buble pe piesa „If You Love Me”. Piesa primeşte şi un videoclip regizat de Petre Năstase, care evoca imaginea unui film american, a unui road movie, cu un muscle car şi o motocicletă care îi duce pe artişti în zări nelimitate.

„If You Love Me” este o piesă de dragoste, cu un sound cinematic, care combină conceptul de baladă rock cu un track pop, cu un beat mai „leneş”, mai relaxat. Sună a piesă de final de film, de protagonişti care pleacă spre apus într-o maşină decapotabilă. Versurile sunt despre începutul unei relaţii, chiar dacă există riscuri pentru cei implicaţi în ea. Regulile sunt aruncate pe fereastră şi îndrăgostiţii se îmbată unul cu celălalt.

Apoi, când lucrurile devin grele apare mesajul repetat în versuri „Don’t, don’t, don’t go! Don’t leave me right now, now, now”. Recomand ascultarea piesei la viteza 1.25 sau chiar 1.5 pentru un vibe complet diferit, ceva mai accelerat, mai dansant. Ce e drept trilurile vocale ale Lidiei Buble nu se aud la fel de bine la viteză mare.

Lidia Buble şi Direcţia 5 au mai claborat în urma 8 ani pe piesa „Forever Love”. Acum avem de-a face cu un single compus de către Marian Ionescu, alături de Dragoş Badoi şi produs de Şerban Cazan. Iată ce a declarat Lidia despre colaborare:

Sunt entuziasmată de revenirea colaborării mele cu băieții de la direcția 5, pentru frumoasa piesă «If You Love Me». Este feat-ul pe care publicul l-a cerut și dorit, după succesul cu «Forever Love». Îmi doresc ca această melodie să vă atingă, din nou, inimile, pentru că este dedicată celor care iubesc la cote maxime și luptă pentru dragoste.

Şi Direcţia 5 a avut ceva de spus despre acest proiect:

Ne bucurăm foarte mult de această colaborare cu Lidia, este o artistă foarte talentată, alături de care ne face plăcere de fiecare dată să cântăm. Sperăm că piesa «If You Love Me» să ajungă la sufletele voastre

Direcţia 5 vine după un concert apreciat de public la Hard Rock Cafe în octombrie 2022, iar în acest an a lansat piesa „Pedepseşte-mă”, dar şi „Vinovat”, cu un sound pop-rock. La început de an grupul ne-a oferit melodia „Mi-e dor de tine”.

Lidia Buble a bifat multiple colaborări în acest an, precum cea recentă cu DJ Project, pe piesa „Ochii Tăi”, sau cea din vara cu Mabel Yeah, „Por Amor”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro