DJ Sava feat. Ruby – Maria

Dj Sava și Ruby ne aduc vara în suflet odată cu lansarea piesei „Maria”. Colaborarea muzicală a celor doi este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Noua colaborare dintre Ruby și DJ Sava este compusă de Constantin Sava, Cătălin Tamazlicaru, Alex Antonescu și Răzvan Dediu. „Maria” este o piesă lejeră, de vară, influențată pe alocuri de elemente latino. Melodia se bucură de un videoclip senzual și exotic.

Ruby este una dintre cele mai populare cântărețe din România. A lansat o mulțime de hituri precum „Nu caut iubiri” (alături de Uzzi), „Nu pune la suflet” (alături de What’s UP), „Bună, ce mai zici?” (alături de Dorian Popa), „Condimente” (alături de Nosfe), care au consacrat-o ca artistă și au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube. Vara trecută, RUBY a lansat prima sa piesă urban cu influențe rap: „Te Sun Yo”, dar a avut și prima colaborare cu Lino Golden pentru „Ne certăm”.

DJ Sava a colaborat cu artiști precum Connect-R, Raluka, Alina Eremia, Faydee, Irina Rimes și Ioana Ignat. DJ-ul a lansat hituri precum „I Like The Trumpet”, „Aroma” și „Love You” (alături de Raluka), „Bailando” (alături de Hevito), „Love in Dubai” (alături de Faydee), „I Loved You” (alături de Irina Rimes), „Dulce Amar” (alături de Alina Eremia), „Tenerife” (alături de Misha), „Coco Bongo” (alături de Olga Verbițchi), „I’m Gonna Miss You” (alături de Sore), care au generat sute de milioane de vizualizări pe YouTube și care au cucerit atât publicul din România, cât și de peste hotare. Printre cele mai recente piese ale artistului se numără „Playa Paraiso”, „No More Lies” și „Shisha”.