Dl. Goe x NOSFE – Dacă Pleci (feat. Cătălin Crișan)

Cătălin Crişan revine în actualitatea lui 2022 cu un single dominat de nostalgie, intitulat „Dacă Pleci”. Artistul apare pe piesă alături de suavul Dl. Goe şi NOSFE. E o puternică atmosfera de ani ’80 în peisajele sonice create de acest single.

Videoclipul „Dacă Pleci” a fost filmat lângă licee din centrul Bucureştiului şi prin Parcul Cişmigiu. Dani Ionescu, solistul trupei Dl. Goe este protagonistul acestui clip, care se plimbă pe străzile Capitalei, asistând la cupluri aflate în diferite momente ale relaţiei lor. Cătălin Crișan trece în grabă pe lângă personajul central, urmându-şi propria naraţiune. NOSFE intră subtil pe piesă şi e cea mai elegantă prezenţă din clip, urmărit de o femeie care încearcă să îi atragă atenţia şi să îl atragă într-un conflict.

O serie de coincidenţe fericite sau mai puţin fericite aduc personajele împreună spre finalul acestui videoclip care emana nostalgie.

Iată ce spune Dani Ionescu despre colaborare:

Putem spune că am fost printre primii artiști din România care au dat startul remake-urilor când am lansat an de an, piese după Margareta Pâslaru, Maria Tănase și Trio Caban. «Dacă pleci» a venit ca o urmare firească și matură în traseul nostru artistic. A fost o piesă pe care am dorit de mult să o facem și am așteptat momentul potrivit. Altfel spus, am lucrat la piesa asta timp de un an, alături de Vladon (SICVRIO). Ne-am mișcat precum personalul de noapte, dar într-un fel a fost mai bine așa. Astfel, am avut șansa să colaborăm cu doi artiști pe care noi îi respectăm foarte mult, NOSFE și Cătălin Crișan.

Când a venit Dl Crișan în studio și a retras refrenul iconic, ni s-a făcut pielea de găină. Respectăm foarte mult istoria noastră muzicală și vrem ca publicul tânăr să cunoască aceste «comori».

Şi Cătălin Crişan s-a declarat încântat de această nouă versiune a unuia dintre cele mai mari hituri din muzica românească:

O experiență interesantă și atipică această colaborare cu Domnul Goe și rapperul NOSFE. Melodia «Dacă pleci» a căpătat o altă formă, sper, pe placul generației tinere și nu numai. Întotdeauna am considerat că nu există muzică nouă și muzică veche, ci muzică bună sau mai puțin bună. Cum este această piesă, rămâne să o jurizeze publicul. Prezența mea alături de acești tineri a fost plăcută și, sper, de bun augur. Talent, bun simț, perseverență, studii, toate aceste elemente m-au convins să lucrăm împreună. Le mulțumesc și ne urăm… mult succes!

Originalul „Dacă Pleci” sosea pe albumul lui Cătălin Crişan din 1996, având acelaşi titlu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: in fomusic.ro

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro