Ea e femeia cu cele mai lungi picioare din lume! Deși are o înălțime de peste 2 m, nu renunță la tocuri

La o înălțime de 2.05 cm, nu există nicio îndoială că Rentsenkhorloo (alias Renny) Bud, născutî în Mongolia, este una dintre cele mai înalte femei din lume. Și, deși statura ei este, fără îndoială, impresionantă pe cont propriu, picioarele sale lungi sunt cele care o fac unică, ele măsoară 53 de centimetri lungime. Pentru a pune acest lucru în perspectivă, modelul rus Ekaterina Lisina este actualul deținător al Recordurilor Mondiale Guinness pentru cele mai lungi picioare din lume, având o lungime de 52,2 cm. Dacă Bud ar fi candidat, ea ar deține oficial titlul.

 

Renny Bud face parte dintr-o familie înaltă. Tatăl ei are 2.08 m, iar mama ei are 1.86 cm înălțime. „Am fost cea mai înaltă tot timpul la grădiniță și școală”, explică ea pentru My Modern Met. În timp ce falnicia asupra altor copii poate face școala mai dificilă, Bud a învățat să îmbrățișeze cine este și acum se simte confortabil cu corpul și picioarele sale lungi: „Uneori, este enervant când oamenii se holbează la tine, dar simt că este normal acum”. Pentru cei înalți, cu siguranță mai ușor să preia articole de pe rafturile de sus, dar îmbrăcarea are propriile sale dezavantaje distincte pentru Bud.

Nu pot găsi niciodată pantaloni și pantofi în Asia. Nu mi se potrivesc măsurile”, se lamentează ea. Din fericire, acum trăind în Chicago, poate cumpăra haine din magazinele din SUA. Îmbrăcămintea care o face să se simtă bine include adesea articole care o fac să pară și mai înaltă. În mod regulat, ea poartă tocuri pentru a-și accentua înălțimea și a-și etala picioarele lungi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: click.ro