Elena Gheorghe – Colinda Crăciunului

Elena Gheorghe ne transpune într-o lume de basm odată cu lansarea piesei „Colinda Crăciunului”. Povestea plină de emoție a melodiei este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Alina Manolache, Vlad Mazarel și Dan Healy, „Colinda Crăciunul” spune povestea Nașterii Domnului și atmosfera magică a Crăciunului. Melodia este însoțită de un videoclip candid, regizat de Silviu Mîndroc.

„Vă mulțumesc că ați făcut ca acest colind să ajungă la atâția oameni care au nevoie de bucuria Crăciunului, de speranță, de iubire! Dumnezeu să ne binecuvânteze și să ne dăruiască liniște sufletească, să ne deschidă calea și să ne pună în gând ceea ce e mai bine și mai frumos atât pentru noi, cât și pentru cei din jur.
Vă îmbrățișez cu drag!”, le-a transmis Elena Gheorghe fanilor.

Elena Gheorghe s-a făcut remarcată inițial ca solista trupei Mandinga, alături de care a lansat două albume de studio: „…de corazón” (2003) și „Soarele meu” (2005), cel din urmă primind discul de aur pentru vânzări de peste 15.000 de exemplare.

În 2006, Elena Gheorghe a părăsit trupa Mandinga și a început o carieră solo de succes. Artista are în portofoliu piese apreciate de public, precum „Body Song”, „Ecou”, „Antidot”, „Autograf”, „Până dimineață”. Hituri ca „Mamma Mia”, „Midnight Sun” și „Senor Loco” au depășit granițele țării, ocupând primele poziții în topuri din Japonia, Israel, Spania, Polonia și Italia. În ultima vreme, Elena Gheorghe s-a îndreptat către muzica armânească, lansând o serie de melodii, dar și un album, „Lunâ Albâ” (2019).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro