EMAA – Atât de Noi (The Session)

EMAA a dat startul unei noi sesiuni live marca Global Records. Artista a lansat „Atât de Noi”, ce se bucură de un videoclip disponibil în articol. Te invităm să-l urmărești.

Compusă de EMAA, Costel Dominteanu, Alexandru Turcu și Andrei Ilie, „Atât de Noi” este o piesă sensibilă și romantică. Versurile melodiei vorbesc despre o iubire sinceră și autentică, ce ne permite să fim „atât de goi, atât de noi, unu’ pentru amândoi”.

Noua piesă este însoțită de un videoclip regizat de Kobzzon și o surprinde pe EMAA într-un decor desprins parcă dintr-un templu aztec.

„Atât de Noi” face parte din noua ediție The Session, o serie de lansări ai celor mai îndrăgiți muzicieni din România. Videoclipurile fac parte dintr-un concept pe sufletul artiștilor, iar piesele sunt unele din cele mai dragi lor, motiv pentru care au și ales să le pună într-o lumină aparte.

EMAA este o artistă cu o personalitate complexă și cu o dorință uriașă de a face foarte multe lucruri. A început să scrie în liceu poezie și proză. Rândurile și versurile scrise a încercat treptat să le transpună în piese, acesta fiind și motivul pentru care EMAA se concentrează și în prezent foarte mult pe modul în care este spusă povestea atunci când interpretează.

Ca songwriter, a colaborat cu artiști precum Silent Strike, Deliric, BAB și Armies, a scris liniile pentru coloanele sonore ale filmelor Invaderz (Hackerville) și Tuff Money, ambele difuzate de HBO. Anul trecut, EMAA a lansat piesele „Fun” și „Nebună” și a semnat și două colaborări importante, cu SICKOTOY, pentru piesa „Gasolina”, și cu The Motans, pentru piesa „Insula”. La finalul lui 2020, EMAA a lansat, în varianta live și înregistrată, albumul „Macii înfloresc iarna”, scris integral de ea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro