Emilian – Nirvana

Emilian ne propune o călătorie spre „Nirvana” odată cu lansarea noului său single. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

„Nirvana” a fost compusă de Emilian Nechifor, Flavius Filipescu, Roland Kiss și Vasile Mihai Cosmin. Versurile melodiei vorbesc despre atingerea stării de nirvana alături de persoana iubită. Noul single al lui Emilian este o adevărată declarație de dragoste și dorință.

„Nirvana” este lansată de un videoclip regizat de Kobzzon și îi are ca protagoniști pe Emilian și o frumoasă prezență feminină. Scene senzuale pe nisip și priviri intense pun în imagini mesajul piesei.

Emilian este unul dintre artiștii care au reușit să urce rapid în topurile muzicale și să ajungă la inimile oamenilor cu piesele sale. Cântărețul a înregistrat succes cu melodii ca „O mie de inimi”, „De 3 zile nu am somn”, feat. Theo Rose sau „Tequila”. Printre cele mai recente piese lansate se numără „Stelele” (feat. AMNA), „Lumea Mea” (Ioana Ignat), „Neintenționat” (feat. Smiley și JUNO) sau „Alină-mă”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro