F. Charm feat. LORA – Perfect defect

F. Charm a lansat o nouă piesă cu mesaj, intitulată ”Perfect defect”. Melodia este înregistrată în colaborare cu Lora.

F. Charm și LORA cântă despre iubire, perfecțiune și defecte. Puși în oglindă, cei doi își analizează unul altuia caracterul, așa cum fac multe dintre cupluri. Piesa „Perfect defect” a fost compusă și mixată de F.Charm și produsă de Florin Nedelcu, fiind inclusă pe albumul „PHOENIX” al artistului.

F.Charm, pe numele real Bogdan Vlăsceanu, a intrat pentru prima oară într-un studio la vârsta de 13 ani (1994), la îndemnul lui Drops și 1Q Sapro (Morometzii). În 1999 a format alături de Ais trupa Bisnizz, la scurtă vreme fiind lansat primul său material discografic, „Tot ce vreau”, LP produs de Cheloo (Parazitii). Urmează albumele „Cărari pe lună” (2000) și „Album tare de tot” (2002), alături de Drops (ex Morometzii).

Începând cu anul 2004, a început să producă piese pentru el, dar și pentru alți artiști, precum Delia („Dale”, „Wella, Wella”, „Africana”, „Doi în 1”, „Ia-mă de mână”), Lora („Find Me”, „Come along”), Matteo („Andale”).

Artist, compozitor sau producător, F. Charm reușește cu fiecare piesă lansată să cucereasca publicul cu beaturi inedite, având în repertoriu melodii apreciate de public precum „30 de grade” (feat Ligia), „Nu iese fum fara foc” (feat Caitlyn), „Mama” (feat Elena Gheorghe), „Cod roșu” etc.

În peste 15 ani de carieră, Lora a lansat o mulțime de hituri și a avut colaborări de succes cu nume importante ale industriei muzicale din România. Din repertoriul artistei fac parte melodii precum: „Ne împotrivim„, „Singuri în doi” (feat. Peter Pop), „Puișor”, „Bine Mersi” (feat. Doddy), „Floare la ureche”, „Rămas Bun”, „Soare Negru” sau „Dor să te ador” alături de Doddy.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro