Feli – Când te țin în brate

Feli a revenit cu o surpriză muzicală de suflet. Artista ne invită să ascultăm „Când te țin în brațe”, o piesă emoționantă cu un mesaj extrem de puternic: o declarație de iubire necondiționată, adresată fiicei sale, Nora Luna.

Noua piesă „Când te țin în brate” are muzica și versurile scrise de Feli și Dorian Micu, iar producția muzicală este semnată de Roland Kiss.

„Copila mea, când vor trece anii și vei ajunge în timpul tău de adolescentă independentă, adu-ți aminte că mama ți-a cântat și îți va cânta mereu povești de iubire.

Eu țin Raiul pe Pământ când te țin în brațe.

Multumesc! Te iubesc!”, i-a transmis Feli fiicei sale într-un mesaj publicat pe Instagram.

Feli a cochetat cu multe genuri muzicale, începând cu pop-rock în adolescență, când a fost atât vocea, cât şi compozitoarea trupei Aliens. Cântăreața a colaborat cu artiști consacrați precum Edi Schneider (DJ Phantome), Grasu XXL, Puya și Guess Who, B.U.G. Mafia, Smiley, Connect-R, Sore, Vunk, toate aceste experiențe au ajutat-o să-și definească stilul și pentru a cizela cariera solo în plină ascensiune. Muzica lui Feli traduce în versuri și sunete sentimente pe care altfel este greu să le descriem. Feli este una dintre acele voci speciale care reușește prin piesele sale să transmită cele mai profunde emoții și trăiri.

În luna noiembrie a anului 2017, artista a lansat primul ei album, „Eu sunt Feli”, în cadrul unui eveniment impresionant, alături de peste 150 de invitați la Teatrul Metropolis și 180.000 de oameni live pe Facebook. Primul album al artistei conține 7 piese noi, dar și piese cunoscute deja publicului, printre care, „Cine te crezi?”, „Creioane colorate”, „Timpul”, „Va urma” sau „Acasă„.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro