Florian Rus & Nicole Cherry – Fără tine

Florian Rus și Nicole Cherry își unesc vocile pentru „Fără tine”, o piesă despre suferința provenită din iubire. Melodia beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Florian Rus și Nicole Cherry vin cu o piesă sensibilă, ce vorbește despre reminiscențele dureroase ale unei iubiri ce a luat sfârșit. „Scriu pentru tine / Și azi și mâine / Și uite așa-mi trec zilele /  Dar ei n-au habar, nu știu de ce” este o parte din refrenul melodiei.

Piesa a fost scrisă și compusă de Florian Rus alături de Achi și Viky Red, producția finală fiind realizată de către Viky Red, producător bine-cunoscut pentru piesele „Rampampam”, „Ce-ți cântă dragostea”, „Îmi placi tu” sau „Spune-mi”. Videoclipul a fost regizat de Ioana Stan, alături de David Mogan (DOP), producția fiind realizată de către Loops Production.

„Fără tine” este extrasă de pe EP-ul lui Florian Rus, „Flacăra mea geamănă”. Materialul înglobează patru piese, deja lansate cu videoclip: „Dulce greșeal㔄Flacăra mea geamăn㔄Sentimente cu alcool” și „Fără tine”.

<<Fără tine>> vorbește despre arta care se naște din suferință. Despre golul lăsat de ceva sau cineva și tentativa de a-l umple prin muzică, poezie. E ultima piesa de pe EP-ul <<Flacăra mea geamănă>> și mă bucur că pot să o împart cu Nicole Cherry”, a declarat Florian Rus.

Florian Rus este unul din cei mai căutați compozitori din România. În 2019, a lansat împreuna cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an cu 10 săptămâni de locul întâi – „Străzile din București”. La sfârșitul anului 2021, Florian a lansat alături de JO piesa „Dacă m-ai iubit cândva”, care s-a bucurat de sprijinul celor mai mari radiouri din țară, încă de la lansare. Recent, noul single „Partea mea de vină” se bucură de un real succes, fiind prezent în toate playlisturile radiourilor și în Top 10 Weekly Radio Charts Media Forest săptămâni la rând.

Cu multiple hituri în topurile muzicale, Nicole a devenit unul dintre artiștii de top din România. Recentul său single – „Florile Tale” s-a bucurat de un real succes în rând ascultătorilor. Piesa a reușit ca în prima săptămână de la lansare să fie prezentă în Trending YouTube România cu trei versiuni diferite, unde a reușit să se mențină timp de o săptămână pe prima poziție, în timp ce utilizatorii de pe TikTok au reușit să o facă și mai cunoscută, sound-ul oficial depășind 100.000 de folosiri.

Cu milioane de fani pe toate platformele de socializare, Nicole a reușit să domine topurile de radio cu piese precum „Dansează Amândoi”, „Se poartă vara” și „Scrie-mi pe suflet”, adunând sute de milioane de vizualizări. Totodată, artista a bifat și colaborări internaționale cu nume sonore precum Mohombi și Joey Montana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa. infomusic.ro