INNA – De Dragul Tău

INNA a lansat videoclipul piesei „De Dragul Tău”, o compoziție romantică în limba română. Materialul este disponibil în articol, așa că te invităm să-l urmărești.

Piesa „De Dragul Tău” se bucură în sfârșit de un videoclip oficial. Materialul video este regizat de Kobzzon, și o prezintă pe INNA într-un lift, purtând o ținută senzuală. În ceea ce privește „De Dragul Tău”, melodia a fost prezentată publicului în cadrul unor interpretări live, una dintre cele intitulându-se „Summer Live Sessions”.

Pentru INNA, 2021 a fost un an plin succese și colaborări. Piesa „Flashbacks”, cu peste 31 de milioane de vizualizări, a cucerit topurile din Rusia unde s-a clasat pe locul 1 timp de 8 săptămâni consecutive. Apoi a lansat „Maza” care are peste 17 milioane de vizualizări, „Oh My God”, dar și colaborarea cu Gromee pentru „Cool Me Down”, „It Don’t Matter” cu Alok și Sofi Tukker, „Papa” cu SICKOTOY și Elvana Gjata și „Aici” cu Carla’s Dreams, The Motans și Irina Rimes.

Artista a revenit și pe sticlă, păstrându-și locul la masa detectivilor Masked Singer România. Fanii INNEI o pot vedea în fiecare joi seară încercând să ghicească vedetele din spatele măștilor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro