INNA – Lalele

Inna ne aduce vara la mijloc de ianuarie cu un remake al piesei „Lalele”, interpretate în original de Luigi Ionescu. Noua versiune a cunoscutei melodii a fost realizată în cadrul Creative Camp by Electric Castle.

INNA s-a alăturat vara trecută taberei creative organizate de Electric Castle. Rezultatul sesiunilor realizate în cadrul Creative Camp a fost un remix cu vibe urban al piesei „Lalele”. Versiunea nouă beneficiază de un videoclip regizat de Dorin Marcu, în care o vedem pe INNA bucurându-se de atmosfera Creative Camp. Producția piesei a fost realizată de Viky Red și Quick, noile versuri fiind scrise de INNA împreună cu Iraida, Florian Rus, Temistocle Popa și Aurel Storin. Linia melodică a fost și ea modificată, pe remake punându-și amprenta INNA, Quick, Iraida, Viky Red, Florian Rus, Temistocle Popa și Aurel Storin.

INNA a început anul cu un nou album, numit „Champagne Problems”, care are, în total, 15 piese. Prima parte a materialului, lansată pe 7 ianuarie, conține 8 piese, printre care „Always On My Mind”, „Ready Set Go” și „Love Bizarre”.

La finalul anului trecut, INNA a lansat single-ul „Up” cu Sean Paul, unul dintre cei mai mari artiști din lume, iar videoclipul are deja peste 19 milioane de vizualizări pe YouTube. Piesa a fost compusă de Minelli, Sebastian Barac, Marcel Botezan, Elena Alexandra Apostoleanu, Alex Cotoi, Sean Paul, produsă de Alex Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, versuri de Minelli, Sean Paul.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro