INNA x Dhurata Dora x Stefflon Don – Yummy

INNA revine cu o nouă colaborare alături de artistele Dhurata Dora și Stefflon Don, și lansează videoclipul oficial al piesei „Yummy”. Materialul este disponibil în articol, te invităm să îl urmărești.

Lansată la sfârșitul anului 2022 cu lyric video, piesa „Yummy” a atras atenția publicului, iar acum se bucură de un videoclip așa cum se cuvine. Melodia a fost produsă de Alexandru Cotoi, Marcel Botezan, Sebastian Barac, scrisă de Alida Garpestad Peck, Rollo, Alexandru Cotoi, Elena Alexandra Apostoleanu, Stephanie Allen și versuri de Alida Garpestad Peck, Rollo, Elena Alexandra Apostoleanu, Stephanie Allen, Dhurata Dora, Denk, Tonic.

Videoclipul oficial a fost regizat și filmat de NGM Creative, Bogdan Păun și Alexandru Mureșan, echipa cu care INNA colaborează de obicei.

„Este minunat să lucrezi cu artiști talentați precum Dhurata Dora și Stefflon Don, sunt fericită pentru această colaborare și că ne putem sprijini una pe cealaltă în a face ceea ce ne place cel mai mult: să transmitem iubire prin muzică. Enjoy!”, a spus INNA.

Stefflon Don a adăugat:

„În sfârșit vă puteți bucura de această surpriză <<yummy>>. M-am distrat la filmările acestui videoclip și sper să vă placă această colaborare pe cât îmi place și mie. Multă iubire! Enjoy!”.

INNA, unul dintre cei mai de succes artiști din România, cu o carieră internațională impresionantă, a depășit un nou prag important: 10 miliarde de vizualizări și streamuri. Acesta este, de asemenea, un record pentru un artist român și confirmarea unui repertoriu cu zeci de hituri cunoscute și apreciate în întreaga lume, cu colaborări cu artiști de relevanță români și internaționali precum J Balvin, Pitbull, Daddy Yankee, Flo-Rida, Yandel, Alok, Timmy Trumpet, Sofi Tukker și alții.

Stefflon Don a debutat în 2017 cu hitul de top 10 „Hurtin’ Me”, un mixtape în 2-18, iar 2020 și 2022 au fost marcate de hiturile „Can’t Let You Go”, respectiv „Like That”.

Dhurata Dora este o cântăreață și compozitoare kosovar-albaneză născută în Germania. Stilul și muzica ei au făcut-o să devină una dintre cele mai apreciate cântărețe din regiunea balcanică. Până astăzi, ea a strâns peste 200 de milioane de streamuri și peste 1 miliard de vizualizări în întreaga lume. Recent, a colaborat cu Azet, Soolking sau GIMS.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro