Irina Rimes a fost angajat sub acoperire.

Irina Rimes le-a făcut fanilor o serie de surprize. A preluat rolul de curier și le-a înmânat personal noul ei album, ”Pastila”, trecând apoi în rolul de casieriță într-un magazin în care i se comercializează discul.

Primii fani care au cumpărat albumul „Pastila”, lansat recent de Irina Rimes, au avut parte e o mare surpriză: s-au trezit cu artista la ușă. Irina Rimes a hotărât să le livreze personal CD-urile comandate. Cinci la număr au fost norocoșii care au avut privilegiul să primească din mâinile Irinei albumele cumpărate online.

„Când l-am luat, trecuseră 20 de minute de când postasei și am zis:<< Nu se poate să fiu printre primii 5>>”, i-a spus artistei o admiratoare. „Irina Rimes mi-a plăcut dintotdeauna, dar în momentul în care am trăit, efectiv, muzica ta și plângeam pe fiecare vers… Doamne, nici nu pot să mai vorbesc… a devenit o parte din mine”, a mai spus tânăra, cu lacrimi în ochi.

Irina Rimes a mărturisit la finalul livrării celor 5 albume că le este recunoscătoare fanilor ei și că această experință i-a adus aminte de primii ani în muzică.

„Am făcut și un drum până la Constanța și înapoi, ultimul album a fost livrat la 24:00, am ajuns acasă la 4 dimineața, dar a meritat din plin. Experiența în sine mi-a adus aminte de începuturi și m-a motivat să muncesc și mai mult. Pentru toți oamenii care mă iubesc, pentru toți oamenii pe care îi iubesc, pentru muzica mea și pentru drumul meu, vă sunt foarte recunoscătoare„, a declarat Irina Rimes.

Această experiență inedită a încurajat-o pe Irina să treacă de la rolul de curier la cel de casier.

În urmă cu două săptămâni am fost curier și mi-a plăcut. De data asta am vrut să văd cum e să stau la tejghea și să trec albumul #Pastila pe la casa de marcat. Desigur, n-am putut să mă opresc aici. Aș vrea să vă povestesc despre cum a fost, dar o fac degeaba, mai bine vă uitați peste acest material. Dar cred că încep să fac vlogging”, a spus Irina Rimes.

Pe 1 iunie, Irina Rimes a lansat primul album trap din carieră. Pastila conține 10 piese și colaborări inedite cu Amuly, Bruja și Nane. „Bagă”, „Copilul pierdut”, „Mică și slabă”, „Perfectul Imperfect”, „Perna ta”, „Singuri”, „Somn ușor”, „Tic Tac”, „Treci la nu” și „Vin și pastile” sunt melodiile care pot fi ascultate și pe Spotify.

Albumul „Pastila” are o însemnătate aparte pentru Irina, reprezintă o nouă etapă în cariera sa și, totodată, o surpriză pentru toți cei care o urmăresc și-i ascultă muzica.