Irina Rimes – Acasă

Irina Rimes prezintă „Acasă”, piesă ce dă și titlul recentului album lansat de artistă. Noua melodia se bucură de un videoclip disponibil în articol.

„Acasă” este o piesă plină de nostalgie, dragoste și sensibilitate. Irina Rimes ne invită într-o călătorie candidă spre „Acasă”, un loc și spațiu unde nu ne simțim străini. În versurile piesei, artista vorbește despre relația cu mama sa, despre începuturile muzicale, dar și despre dorul de cei dragi.

Mesajul melodiei este evidențiat de un videoclip în care o vedem pe Irina la casa părintească. Cântăreața prezintă cotloanele prin care a crescut. Mai mult, în clip apar membrii familiei sale, dar și de muzicienii alături de care Irina cântă în concerte.

Piesa este extrasă de pe albumul „Acasă”, lansat de Irina Rimes pe 17 iunie. Materialul a fost prefaţat de documentarul „Pe drumul meu” difuzat pe HBO Max. Ambele proiecte reprezintă o întoarcere la origini, la primele inspirații și emoții ce au format artistul Irina Rimes de astăzi.

Ieri, pe 28 iunie, Irina le-a prezentat fanilor 11 dintre piesele de pe albumul „Acasă” într-un mod inedit. În primă fază, publicul a putut urmări un preview al celor 11 piese pe canalul de YouTube al artistei, urmând ca în luna iulie, aplicația care introduce fanii în acest univers virtual să fie disponibilă. Practic, cele 11 piese reprezintă 11 lumi diferite, suprarealiste.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro