Irina Rimes – Ba ba ba (Inima mea bate)

Irina Rimes readuce în difuzoare refrenul unui hit îndrăgit din anii 2000. „Ba ba ba (Inima mea bate)” este o piesă cu aer retro ce poartă amprenta stilistică a Irinei, fiind o invitație pe ringul de dans.

„Ba ba ba (Inima mea bate)” a prins contur într-o sesiune a artistei cu Alexandru Turcu, iar refrenul este o interpolare a hitului anilor 2000 – Ascultă-mi inima de la Sing Sing B.B. Videoclipul a fost regizat de NGM, oamenii din spatele celor mai faimoase clipuri ale Irinei Rimes.

„Când ne distrăm în studio ies așa jucării. Uneori mă satur să scriu despre suferință și alte sentimente adiacente, uneori ascult muzică doar ca să mă binedispună. Uneori am chef de suc și dulciuri. Cam așa simt piesa asta, un chef pe care l-am avut într-o zi cu Turcu în studio, un chef care se întâmpla rar si din care ies piese care binedispun.” – Irina Rimes

Pe lângă această lansare, Irina Rimes lucrează intens la un nou album de studio, numit „Acasă”, ce urmează să fie lansat în următoarea lună, acompaniat de un proiect video unic în România.

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Primul ei single, „Visele”, a lansat-o în industria muzicală, i-a adus titlul pentru debutul anului şi a ajuns rapid în topul celor mai difuzate piese de pe radiourile locale. Anul 2020 a gasit-o pe Irina cu o schimbare consistentă de stil, dar nu și de conținut. Albumul „Pastila” a adoptat stilul pop-trap, dar mesajele sale puternice au fost în continuare regăsite printre rânduri. În 2021 single-ul „N-avem timp” a ajuns pe locul întâi în topul radiourilor locale, iar piesa „Навсегда” în colaborare cu Jah Khalib a însemnat debutul ei în Rusia.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro