Irina Rimes lansează piesa „N-avem timp” – TEASER

Irina Rimes pregătește lansarea unui nou single, intitulat „N-avem timp”. Un teaser al videoclipului a fost recent publicat pe YouTube.

Astăzi Irina Rimes va lansa o nouă piesă, după mai bine de jumătate de an de la ultimul ei single, „Your Love„, înregistrat în colaborare cu Cris Cab. Noua melodie a artistei are versurile în limba română și se numește „N-avem timp”. Din teaser-ul de curând publicat pe YouTube intuim o revenire la sound-ul cu care Irina s-a făcut cunoscută pe piața muzicală din România.

VIDEO TEASER: Irina Rimes – „N-avem timp”

În 2020, Irina Rimes a lansat albumul „Pastila”, în piesele căruia cochetează cu muzica trap, a înregistrat o colaborare cu Cris Cab și a avut un duet viral alături de Tudor Chirilă, pe scena de la Voce României – Reuniunea.

La începutul acestui an, artista le-a împărtășit fanilor ce a învățat ea în 2020, un an în care am fost nevoiți cu toții să ne adaptăm la un nou stil de viață.

De curând, Irina Rimes s-a vaccinat, împărtășind acest lucru fanilor care o urmăresc în online. Artista a publicat pe Instagram o poză cu ea de la un centru de vaccinare, asigurându-și urmăritorii că nu a făcut publică această informație pentru că plătit-o cineva, ci pentru că își dorește o revenire la normalitate.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa. infomusic.ro