Irina Rimes x Jah Khalib – Navsegda (Навсегда)

Irina Rimes cântă alături de Jah Khalib despre dragostea trăită intens și pasional, la care simți că nu poți renunța nici măcar atunci când orice speranță pare că s-a năruit. „Navsegda” /”Навсегда”, în traducere „Pentru totdeauna”, este prima piesă a Irinei în limba rusă și totodată prima ei colaborare cu rapper-ul și producătorul Jah Khalib.

„Navsegda” /”Навсегда” este o piesă ce și-a croit drum de la Dara la Irina Rimes și Alex Cotoi, în final ajungând la Jah Khalib, un rapper și producător din Kazakhstan, cunoscut pentru piese ca „Твои сонные глаза” („Tvoi sonnyye glaza”), „SnD” și „Сжигая дотла” („Szhigaya dotla”). Videoclipul futurist al melodiei, desprins parcă din filmele lui Tim Burton, a fost realizat de NGM Creative.

Las aici piesa asta, dați-o voi mai departe să zboare ca o pasăre, să ajungă la fiecare inimă, să lecuiască răni, să aducă aminte sau să încurajeze să uiți tot.

Mulțumesc NGM Creative, Bogdan Păun, Alexandru Mureșan pentru ambalajul magic.

Mulțumesc Jah Khalib pentru tot!”, a transmis Irina Rimes.

Irina Rimes pregătește lansarea unui nou album, ce se va intitula „Acasă”. Pe acest material va fi inclusă o piesă ce a pornit de la o poezie scrisă de un fan al Irinei – „Și azi e un altfel de ieri„. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro