Keo & Adela Popescu – Fără tine

Adela Popescu revine pe scena muzicii românești și, împreună cu Keo, lansează „Fără tine”, o piesă despre foste iubiri și sentimentele provocate de o relație încheiată. 

Noua melodie a fost creată din dorința de a prezenta o piesă de dragoste, cu aer de romanță tuturor iubitorilor de muzică, o „romanță modernă” cum a numit-o chiar Keo.

„A fost o mare plăcere să colaborez cu Adela la <<Fără tine>>. Nici nu m-aș fi putut gândi la altcineva, Adela are o voce caldă și o personalitate minunată… chiar a fost potrivirea perfectă”, a declarat Keo.

Piesa este scrisă și compusă de Keo, ca un duet, iar Adela Popescu o completează perfect cu vocea ei recognoscibilă. Producția piesei este realizată Keo, Christian Eberhard și Bogdan Mureșan.

„Mi-a plăcut din prima clipa piesa și îi mulțumesc lui Keo ca a făcut ca toate acestea să se întâmple. Sunt convinsă că această colaborare va continua!”, a spus Adela Popescu.

Keo a debutat în 2005 cu piesa „Azi vii, mâine pleci”, care a ajuns numărul 1 în MTV Top 20 în numai 3 săptămâni, şi s-a menţinut în Romanian Top 100 pentru şapte luni, iar în același an, a lansat și albumul de debut „Fără Aripi”.

De-a lungul timpului, Keo a lucrat ca producător și compozitor cu artiști precum Proconsul, Andreea Bălan, Alexandra Ungureanu, Gabriel Cotabiță, Cătălin Josan, Massari, Anna Lesko, Andra Gogan și mulți alții.

Adela Popescu s-a făcut cunoscută publicului larg prin prezența sa în primele telenovele românești „Numai iubirea”, „Lacrimi de iubire”, „Iubire ca-n filme” și multe altele. În ceea ce privește cariera muzicală, prima sa piesă a fost un cover al „No me enseñaste”, iar în 2005, în timpul filmărilor la telenovela „Lacrimi de iubire”, a înregistrat și primul său album cu același nume.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro