Lady Gaga, uimitoare în „Joker: Folie à Deux”. Directoarea de casting a rupt tăcerea: „O să vă surprindă, e foarte bună!”

Oameni din toate colțurile lumii așteaptă cu nerăbdare să vadă „Joker: Folie à deux”, continuarea filmului „Joker”, iar acum directoarea de casting a producției a făcut declarații neașteptate despre interpretarea uimitoare a lui Lady Gaga. Într-un interviu acordat recent, Francine Maisler, care a fost director de casting pentru continuarea filmului „Joker”, a vorbit despre „cât de bună” a fost Lady Gaga în „Folie à Deux”, la Festivalul Internațional de Film Karlovy Vary din Cehia.„O să vă lase fără cuvinte!”, a spus Maisler entuziasmată, înainte de a recunoaște că nu își poate atribui meritul pentru prezența ei în film.
„Nu a fost ideea mea. A fost a lui Todd Phillips”, a spus ea referindu-se la regizorul, producătorul și co-scenaristul celebru care a venit cu propunerea ca Lady Gaga să fie Harley Quinn. „Vă spun sincer: Gaga este cu adevărat surprinzătoare. Și extrem de bună. Am văzut-o și am fost foarte surprinsă. Vorbesc serios. Cu toții știm ce a făcut în „A Star Is Born”, dar acel film a fost cumva în zona ei de confort. Ceva ce a putut să facă cu ușurință și să fie autentică. Ce a făcut în „Joker: Folie à deux”…Omule, e bună. Joaquin te va lăsa fără cuvinte, dar ea a reușit să țină pasul cu el și să fie autentică. Nu este eclipsată de ceea ce reprezintă acel rol. Pur și simplu arată că este foarte bună”, a mai spus ea, citată de filmnow.ro.

Primul trailer a fost lansat în luna aprilie

Primul trailer pentru „Joker 2″, cu Joaquin Phoenix şi Lady Gaga în rolurile principale, a fost dezvăluit în luna aprilie. Intitulată „Joker: Folie à deux”, continuarea va fi un musical. Acţiunea din „Joker: Folie à deux”, titlul dat de fenomenul psihiatric al psihozei împărtăşite, va avea loc parţial în penitenciarul Arkham, unde sunt închişi răufăcătorii din universul DC. Joaquin Phoenix, care a câştigat Oscarul pentru cel mai bun actor în 2019 grație rolului din „Joker”, joacă alături de Lady Gaga, noua interpretă a lui Harley Quinn, după Margot Robbie în „Suicide Squad” şi „Birds of Prey”.

Regizat tot de Todd Phillips („Very Bad Trip”), „Joker: Folie à deux” se desfăşoară într-un univers diferit de celelalte filme DC şi va oferi o versiune mai întunecată şi mai violentă a personajelor principale.

Sursa: ziarulnational.md