Lidia Buble feat. Mabel Yeah – Por Amor

Lidia Buble și Mabel Yeah își unesc vocile pentru „Por Amor”, o piesă cu un puternic vibe latino. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

„Por Amor” îmbină engleza cu spaniola și transpune ascultătorul într-o lume exotică, în care vara este eternă. Atmosfera latino, ritmurile senzuale și vocile celor doua artiste creează o poveste muzicală ce va rămâne mult timp pe repeat.

„Por Amor” este lansată alături de un videoclip ca o vacanță. O casă cu piscină, o Lidia Buble elegantă într-un costum de baie negru și o Mabel Yeah rebelă și plină de energie sunt doar câteva elemente ale materialului vizual.

„Chiar dacă plec în aventura vieții mele, la <<Sunt celebru, scoate-mă de aici!>>, asta nu înseamnă că uit de voi, oamenii mei dragi de acasă. Așa că, vreau să vă las, până mă întorc, ceva frumos ca amintire, și pentru a nu-mi simți lipsa prea mult, piesa <<Por Amor>>. Mi-am dorit ca efervescența și nebunia noului single să fie alături de artista internațională Mabel Yeah, alături de care, cred că, suntem un mix de latinas verdaderas, iar piesa nu face decât să întărească această conexiune a noastră, muzicală”, a declarat Lidia Buble.

Lidia Buble a cucerit publicul cu numeroase hituri lansate de-a lungul carierei sale. La sfârșitul anului trecut, Lidia Buble și Vunk au făcut echipă pentru „Vino, du-te”, o piesă de succes care și-a făcut loc în playlisturile radio chiar înainte de lansare. Luna martie a venit cu unul dintre cele mai pasionale single-uri – „Intens”, o piesă despre acea dorință arzătoare pe care o simte o femeie când iubește. În urmă cu câteva luni, Lidia Buble a revenit în atenția fanilor cu o schimbare de look, dar și cu o piesă nouă – „Draga Mea”.

Mabel Yeah este una dintre cele mai interesante și energice apariții pe scena muzicală din Venezuela și este pasionată de muzică dintotdeauna. Artista a colaborat cu Omar Koonze pentru „Vivo Mi Camino”, apoi au urmat piese precum „Imaginadome”, „No Volveras”, „Dame un Beso” și „Complicado”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro