Loredana & SHIFT – Mister Amor

Loredana colaborează cu SHIFT pentru „Mister Amor”, o piesă încărcată de senzualitate. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

„Mister Amor” a fost compusă de Loredana, SHIFT, Cristian Pascu și Kastha John. Versurile melodiei vorbesc despre atracție și pasiune, despre un „Mister Amor” ce cucerește și seduce „până la cer și mai sus”.

Melodia este lansată alături de un videoclip regizat de Dinu Atanasov. Loredana portretizează o cameristă sexy, îmbrăcată într-o uniformă de latex, atrasă în mrejele personajului lui SHIFT.

O artistă cu o carieră remarcabilă, Loredana se reinventează în fiecare an și pentru fiecare generație. Timp de peste trei decenii, Loredana a cântat despre iubire în nenumărate genuri și stiluri, fie că a interpretat muzică pop, rock, populară, jazz, jamparale, blues sau musical. A căutat în muzica sa toate definițiile, nuanțele și semnificațiile cuvintelor care exprimă cele mai misterioase și puternice stări sufletești: iubire, dragoste, dor, nostalgie.

De la pop, la folclor, rock, jazz, alternativ, electro dance, într-un carusel sublim, un periplu sonor complet, fiecare spectacol Loredana este un fusion extravagant, armonic şi elegant, susținut cu virtuozitate de artiștii talentați din banda Agurida.

Loredana poate fi urmărită în serialul „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”, ce a avut premiera pe 25 august la Antena 1. Artista o interpretează pe pe Felicia Soare, o cântăreaţă nonconformistă.

Compozitor și producător de succes, Shift și-a început drumul spre topurile muzicale în 2013, prin single-ul „Sus pe toc” (feat. Marius Moga), care a ajuns direct în playlist-urile de specialitate. Au urmat hituri precum „Piele albă, piele neagră” (feat. Connect-R), „Până în rai” (feat. Lora), „Liniștea”, „Nu mă întorc”, „După ani și ani” (feat. Vizi Imre), „Lejer”, „Rupem boxele” (feat. Andreea Bănică), „Avioane de hârtie” (feat. Andra), „Norocos” (feat. What’s UP & Connect-R) și „Urcă și coboară” (feat. RUBY). Anul trecut, artistul a lansat „Fragil”, cel de-al treilea album din carieră.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro