NICO feat. Cabron – Oscar de dor

NICO își serbează ziua de naștere și lansează o nouă piesă alături de Cabron. Intitulată „Oscar de dor”, melodia este disponibilă în articol, alături de un videoclip în care apare și actrița Paula Chirilă. Te invităm să-l urmărești.

După 19 ani de la lansarea hitului „Nu pot să mai suport”, NICO a făcut din nou echipă cu Cabron pentru noua ei melodie. Piesa „Oscar de dor” marchează lansarea celui de-al doilea single al artiștilor care au scris istorie în muzica românească de la începutul anilor 2000.

„Publicul aștepta de foarte mult timp să lansăm o nouă piesă împreună. Este adevărat că pe fiecare album pe care l-am lansat am mai avut colaborări cu Cabron – fie piese scrise de el, fie piese cântate împreună – însă nu am mai lansat amândoi un single din anul 2003.

<<Oscar de dor>> este un proiect în care am pus foarte mult suflet, un proiect la care am lucrat cu persoane extrem de dragi mie și sper din suflet ca acest produs să se ridice la nivelul așteptărilor celor care ne ascultă”, a declarat NICO.

„Oscar de dor” este scrisă de Laurențiu Matei, pe textul lui Ovidiu Iordache, echipă care a mai produs pentru NICO piese precum „Clipe” (2014), „Suflet Pereche” (2018), „4 Pereți” (2019) și „Ești liber” (2020).

Videoclipul, în regia lui Dan Popescu, a fost filmat la Teatrul Toma Caragiu din Ploiești și îi are în distribuție pe actorii Paula Chirilă, Karl Baker, Mihaela Rus, Romeo Zaharia și George Frîncu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro