Nicole Cherry – Aș vrea să mă las de tine

Nicole Cherry încheie vara cu „Aș vrea să mă las de tine”, o piesă care creează dependență de la prima ascultare. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

„Aș vrea să mă las de tine” este o piesă compusă și scrisă de Irina Rimes și Alexandru Cotoi, producție Alexandru Cotoi. Videoclipul a fost regizat și filmat de Quba.

„<<Aș vrea să mă las de tine>> e acea piesă eliberatoare despre puterea de a te rupe dintr-o iubire care te consumă, căreia i-ai oferit tot, dar care îți aduce înapoi suferință și durere. Le mulțumesc Irinei Rimes și lui Alex Cotoi, sper ca piesa să aibă cel puțin la fel de multe aprecieri precum <<Florile Tale>>”, a declarat Nicole Cherry.

Cu nenumărate hituri în topurile radio și TV, incluse în multiple playlisturi pe magazinele digitale, milioane de vizualizări pe YouTube și milioane de fani pe social media, Nicole Cherry s-a poziționat în cei 10 ani de carieră ca un artist de succes. „Memories”, „Florile tale”, „Din cauza ta”, „Dansează amândoi” sunt doar câteva din piesele relevante care definesc repertoriul său muzical.

Nicole Cherry a colaborat cu Mohombi, Joey Montana, Carla’s Dreams, NANE, Connect-R și alte nume din România și a făcut parte din distribuția filmului „Romina VTM”.

Nicole Cherry a avut o vară plină de concerte și a fost prezentă pe scena a două festivaluri din România – Neversea pe mainstage și Summer in the City, opening pentru Jason Derulo.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro