Nicole Cherry – Florile Tale

Nicole Cherry nu acceptă scuzele superficiale ale partenerului, spunându-i exact cum îi interpretează gestul în versurile noii piese „Florile Tale”. Proaspăt devenită mamă, artista cântă despre libertatea pe care ți-o oferă o despărțire din care ieși învingător.

„Chiar dacă piesa este despre o despărțire, ea transmite o energie bună. Depărțirea despre care cânt eu este una în care tu ieși învingător, din acest motiv îmi este și atât de dragă.” – Nicole Cherry

„Florile Tale” a fost produsă de către Costel Dominteanu, iar videoclipul piesei o găsește pe Nicole alături de cele mai bune prietene, „celebrând” despărțirea.

Nicole Cherry a cunoscut succesul de la 14 ani, când a luat prin surprindere România cu super hit-ul „Memories”. Cu un look aparte și un fel de-a fi total neconformist pentru copiii de vârsta ei, și-a clădit un drum stabil in industria divertismentului. Cu peste 3 milioane de fani pe toate platformele de socializare, Nicole a reușit să domine topurile de radio cu piese precum „Dansează Amândoi”, „Se poartă vara” și „Scrie-mi pe suflet”, adunând sute de milioane de vizualizări. Totodată, artista a bifat și colaborări internaționale cu nume sonore precum Mohombi și Joey Montana.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro