Otilia x Emilian – Ultimul mesaj

Otilia „Bilionera” și Emilian reușesc să-și surprindă fanii cu o colaborare de excepție. Cei doi artiști au lansat „Ultimul mesaj”, o piesă catchy ce se bucură de un videoclip disponibil în articol.

Muzica și textul sunt semnate de Emilian, în timp ce orchestrația piesei „Ultimul mesaj” poartă amprenta lui Costin Bodea. O melodie ca un leac pentru inimi frânte, piesa celor doi vorbește despre curajul de a spune adio, despre noi începuturi, dar mai ales despre a accepta o relație la final de drum.

„Am stat la povești cu Otilia când am fost în studio și am vorbit despre mai multe întâmplări ale vieții. Am simțit să transpun într-o piesă tot ceea ce am vorbit, ca și cum ar fi fost un ultim mesaj pentru cineva. <<Ultimul mesaj>> este despre o ea, care a fost înșelată, și un el, care recunoaște că a înșelat-o și îi spune că relația lor nu mai este ce era odată. În videoclip se regăsesc fragmente din relația care, cândva, era tot ceea ce și-ar fi dorit oricine. Sunt cadre în care eu și Otilia dansăm, intercalate cu ea dansând singură. Acel moment exprimă faptul că ea și-a călcat pe suflet și, în cele din urmă, a trimis ultimul mesaj”, a declarat Emilian.

Otilia s-a făcut remarcată în lumea artistică încă din copilărie, iar de atunci este de neoprit. „Bilionera”, piesa care i-a adus succesul pe plan internațional, a depășit un miliard de accesări pe toate platformele digitale. Cea mai recentă piesă lansată de Otilia se numește „Amor” și este în colaborare cu artistul turc Umut Kilic.

În vârstă de 25 de ani, Emilian se poate lăuda deja cu statutul de artist profesionist. Muzica a fost prima dragoste încă de la cinci ani, participând, din copilărie, la mai multe concursuri muzicale. Absolvent al Conservatorului din București, Emilian a devenit un nume consacrat în industria muzicală din România, după ce a participat la X Factor, în anul 2016.