Paulina X Liviu Teodorescu – Nu-s ca fosta ta

Paulina și Liviu Teodorescu au colaborat pentru „Nu-s ca fosta ta”, o piesă despre relația cu un om gelos. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Paulina și Liviu Teodorescu, piesa „Nu-s ca fosta ta” are un ritm fermecător, iar influențele balcanice te invită la dans. Cu toate acestea, versurile descriu o relație toxică, în care gelozia și controlul sunt la cote ridicate. Melodia este lansată alături de un videoclip regizat de Letiția Roșculeț.

Paulina cântă la pian, chitară, vioară și voce, dar se ocupă și cu partea de producție și compoziție. În plus, Paulina lucrează la un volum de poezie. una dintre cele mai cunoscute melodii din repertoriul Paulinei este „Fetița ta de milioane”, pe care a scris-o înainte de a hotărî să se mute la București din Brașov, iar conceptul piesei este inspirat din filmul „Million Dollar Baby”.

Anul trecut, Paulina a lansat „Săraca fată bogată”, cel de-al doilea album din carieră. Materialul este o rebeliune artistică pe ritmuri balcanice, la marginea dintre suferință și opulență. Mai bine sărac și fericit decât bogat și trist este ideea despre care cântă protagonista lumii pe care albumul o descrie.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine din România, piesele sale având milioane de vizualizări pe YouTube. Artist și compozitor, Liviu Teodorescu s-a lansat în industria muzicală odată cu apariția la Vocea României. De atunci a lansat numeroase hit-uri și are propriul studio de producție muzicală, LiTE Music. „Fanele”, „Ești Piesă”, „Obsesie”, „Lista de Păcate” sau „Ascultă” sunt doar câteva dintre piesele care au strâns milioane de vizualizări pe YouTube.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro