Prințul George a împlinit 8 ani! Fotografia adorabilă realizată de Kate Middleton cu ocazia aniversării lui

Ce repede a trecut timpul! Prințul George a împlinit 8 anișori, joi, 22 iulie. Prinţul William şi soţia lui, Kate, au dezvăluit o nouă imagine cu primul lor născut, prinţul George, cu ocazia aniversării lui. Este deja o tradiție ca ducesa de Cambridge să publice poze realizate de ea în care apar copiii săi, Kate având o pasiune pentru fotografie.

La aproape două săptămâni de la apariția prințului George la finala Cupei Euro în costum și cravată, micuțul prinț este din nou în centrul atenției. Înainte de împlinirea a opt ani, Kensington Palace a lansat o fotografie a lui George zâmbind, purtând un polo albastru și portocaliu în dungi, așezat pe capota unui Land Rover Defender. Fotografia a fost făcută de Kate Middleton la Anmer Hall, conacul familiei Cambridge în domeniul Sandringham din Norfolk, scrie CNN.

Prinţul George este al treilea în linia succesiunii la tronul Marii Britanii, după bunicul lui, prinţul Charles, şi după tatăl lui, prinţul William. George Alexander Louis s-a născut pe 22 iulie 2013, la o clinică privată din Londra. Prima apariţie publică a lui a avut loc doar o zi mai târziu, când părinţii l-au prezentat presei, pe treptele unităţii medicale.

Prinţul William şi Kate publică, încă de la prima aniversare a fiului lor, imagini cu el şi au adoptat aceeaşi practică şi în cazul celorlalţi doi copii ai lor, prinţesa Charlotte, în vârstă de 6 ani, şi prinţul Louis, în vârstă de 3 ani.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: click.ro