Radu Sîrbu – În ochii tăi

Radu Sîrbu (ex O-Zone) a lansat pentru fanii săi un videoclip muzical pentru cel mai recent single – „În Ochii Tăi”. Materialul video este disponibil în articol, te invităm să-l urmărești.

La scurt timp după lansarea celui mai nou single „În Ochii Tăi” și al remixului „Dragostea din tei”, Radu Sirbu continuă să își bucure ascultătorii cu un nou material. Este vorba de un videoclip romantic, gândit ca o serie de secvențe dintr-o arhivă personală a artistului alături de partenera sa, Sianna. Clipul a fost filmat și produs în România de echipa Rassada Music.

„Nu mi-a fost dificil să joc acest rol și mi-a plăcut mult ideea videoclipului din prima. Viața noastră este suficient de colorată și uneori bate filmul, deci nu mai e nevoie să inventăm alte scenarii, așa că pur și simplu am mers pe lucruri trăite și am avut destule în acești mulți ani de relație. Trăim într-o lume în care cuplurile vor să pară perfecte deși știm foarte bine câtă perfecțiune poate exista între doi oameni imperfecți… Noi nu ne-am axat niciodată relația pe perfecțiune, din contra, am recunoscut că ne certăm, că greșim, dar suntem dispuși să facem sacrificii și să mergem înainte pentru că unde există iubire, trebuie să existe și soluții… Până la urmă că să citez finalul acestui videoclip: iubirea trebuie să fie un pic de nebunie”, a declarat Radu Sîrbu.

Radu Sîrbu este un cântăreț și producător muzical, a produs și colaborat cu artiști autohtoni, dar și internaționali și a fondat casă de producție Rassada Music. A lansat un catalog vast de producții muzicale în calitate de artist și producător muzical și este deținătorul multor premiilor muzicale – Disc de Platină, Dublu Diamant, Disc de Aur pentru vânzări în toată lumea.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro