Radu Ștefan Bănică – Tu

Radu Ștefan Bănică își face oficial intrarea în muzică cu piesa „Tu”. Melodia este acompaniată de un videoclip pe care îl poți urmări în articol.

Radu Ștefan Bănică devine un nume din ce în ce mai cunoscut în showbiz-ul românesc. Pe lângă actorie, tânărul își dorește să se concentreze și pe muzică, iar dovada în acest sens este „Tu”, o piesă proaspătă, lansată alături de un videoclip oficial.

„Tu” a fost compusă de Radu Ștefan Bănică împreună cu Damiana Sîrbu și Andrei Bănuță. Versurile vorbesc despre atracție și pasiune, iar instrumentalul senzual completează atmosfera piesei. În ceea ce privește videoclipul, acesta îl prezintă pe Radu Ștefan dansând alături de niște personaje feminine.

„Nu pot exprima ce simt acum… Blessed, grateful, happy… Sunt foarte mulți oameni în spate și vreau să vă mulțumesc mult pentru răbdare și înțelegere, de profesionalism nu mai zic… I couldn’t ask for more”, a transmis Radu Ștefan Bănică.

Anul trecut, Radu Ștefan Bănică a prezentat publicului piesa „That Part Of Me”, livrată acustic și acompaniată de un clip live session filmat la BuZzHouse. Tot în aceeași sesiune muzicală, Radu Ștefan a cântat alături de ROXEN melodia „Ce-ți cântă dragostea”.

În 2021, Radu Ștefan fost concurent al emisiunii „Te cunosc de undeva”, la Antena 1. Anterior, a participat, alături de tatăl său, la diferite show-uri tv și evenimente muzicale. În decembrie 2019, a urcat pe scena de la Sala Palatului și a cântat live pentru prima oară, alături de Ștefan Bănică, apoi a gătit împreună cu tatăl său în cadrul emisiunii „Chefi la Cuţite„.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro