Raluka – Acum

Raluka a lansat „Acum”, o piesă emoționantă de dragoste. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

„Acum” este compusă Dorian Micu, Roland Kiss și Ana Stancu. Versurile piesei vorbesc despre o poveste de dragoste complicată, ce ridică o mulțime de întrebări. „Acum” este acompaniată de un videoclip regizat de Kobzon.

Vreau ca voi toți cei ce ascultați <<Acum>> să înțelegeți că nu este o piesă tristă, ci un sfat. Eu zic să facem așa: voi ascultați piesa, vă faceți timp pentru iubire și îmi spuneți ce părere aveți!”, a scris Raluka pe pagina sa de Facebook.

Raluka activează pe scena muzicală din 2008, abordând genuri ca dance, house şi pop. Provine din Deva şi a atras atenţia presei în primăvara anului 2008, atunci când a câştigat Marele Trofeu al Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară „George Grigoriu”. A obţinut şi locul secund la Festivalul Mamaia 2008, secţiunea Interpretare. Tânăra de 30 de ani s-a înscris tot în 2008 la preselecţiile emisiunii „Megastar”, urmând să facă parte din formaţia Pepper Girls, alături de care a participat la acel show şi a terminat pe locul 2.

De-a lungul timpului, Raluka a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România, având numeroase piese care s-au regăsit în topuri săptămâni la rând. Colaborările cu Dj Sava – „Aroma”, „Aer”, „Love You”, „I Like That Trumpet” au devenit hituri, având succes și la nivel internațional. Alte piese ca „Ieri erai”, „Dulce otravă”, „Dragoste n-am”, „Doi străini”, „Îndrăgostiți Neuniform” sau „Două inimi” s-au bucurat la rândul lor de succes.