Raluka – Eden

Raluka a lansat piesa „Eden”, acompaniată de un videoclip al cărui scenariu a fost realizat chiar de cântăreață, inspirat din trăirile și stările pe care aceasta le-a simțit în urma unor evenimente personale.

Piesa „Eden” este o coproducție HaHaHa Production și Ghost Records. La această melodie a lucrat o întreaga echipa de oameni, printre care Gabriel Stănoiu, Dorian Micu și Florin Boka.

Raluka mărturisește ca „Eden” este una dintre cele mai sincere și personale piese în care s-a regăsit. În urma unei despărțiri, a unei decepții, cu toții trecem prin diferite stări. În videoclipul piesei „Eden”, Raluka a interpretat emoțiile și momentele prin care am trecut cu toții la un moment dat, stările care ne-au încercat și prin care am trecut atingând Edenul.

„Fiecare dintre noi a trebuit să facem față perioadei de după încheierea unei relații… care ne provoacă la o introspecție și inclusiv la luarea unei decizii. Trecut sau viitor! Această perioadă este marcată de mai multe stări care uneori se amesteca între ele, se suprapun, te consumă și te amăgesc. Am încercat să comprim și să exprim artistic trăirile acestei perioade. Sunt curioasă, câți dintre voi ați trecut prin aceste stări?”, a spus Raluka.

Raluka a exprimat stările prin care toți trecem în urma unei despărțiri fiind consiliata de actorul și prietenul bun al artistei, Cristi Iacob.

„Mi-am dorit foarte mult sa am ajutorul lui Cristi. Este un om mult prea talentat, un artist care doar în câteva ore m-a ajutat sa trec și sa exprim stările și emoțiile prin care da, am trecut și pe care am vrut sa vi le arat prin intermediul acestui videoclip. Suntem artiști și rolul nostru este sa facem arta, sa va transmitem emoție prin toate canalele existente astăzi. Da, vrem ca mesajul nostru sa ajungă la cât mai multi dintre voi. Vrem sa transmitem pozitivitate, emoție si de ce nu, vindecare. Despre asta este și <<Eden>>. Tot ceea ce trăim, simțim, mai devreme sau mai târziu, are un deznodământ pozitiv. Ma bucur și în același timp mă simt onorata ca mesajul meu este văzut și auzit de voi. Îmi doresc tare sa simțiți această piesa așa cum o simțim și noi”, a adăugat Raluka.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro