Rareș – Nu ne-a iubit nimeni așa

Rareș a lansat „Nu ne-a iubit nimeni așa”, o piesă tip declarație pentru persoana care v-a oferit în iubire, în sfârșit, ceea ce meritați, înțelegere și acea conexiune inegalabilă.

După o vară plină de concerte, rareș deschide noul sezon cu o piesă scrisă după ritmurile inimii lui. „Nu ne-a iubit nimeni așa” a fost compusă de rareș, Florian Rus și Alex Cotoi, care s-a ocupat și de partea de producție.

„Am scris piesa asta alături de Florian Rus și Alex Cotoi, într-un moment de reflecție din viața mea, în care m-am uitat în jurul meu și am simțit recunoștință. <<Nu ne-a iubit nimeni așa>> e pentru toate inimile care iubesc la fel de loial. Mi-era dor de o piesă așa și sper că și vouă”, a spus rareș.

Originar din Cluj, rareș are o poveste atipică pentru un artist. Un student de 10 la Drept, a renunțat la facultate pentru a intra în competiția One True Singer, pe care a și câștigat-o. Single-ul lui rareș, „Nașpa”, alături de Arkanian, s-a dovedit a fi un real succes, dominând, peste vară, cele mai mari festivaluri din țară, Untold, Neversea și Summerwell, iar rareș nu s-a oprit aici. Melodia „Buchet de trandafiri”, în colaborare cu Olivia Addams, a pus stăpânire săptămâni la rând pe primele poziții ale topurilor de radio, atingând locul #2 în Media Forest. Toate aceste reușite i-au adus lui rareș titlul de Best New Artist, câștigat la The Artist Awards.

rareș a interpretat rolul principal în pelicula „Romina VTM” și a realizat o serie de colaborări muzicale pentru coloana sonoră a acesteia. Mai mult decât atât, colaborarea sa cu Theo Rose și DOMINO pentru piesa „Sâmbătă seară” a fost un real succes, atingând locul 1 în topul căutărilor Shazam și stând, pentru 13 săptămâni în Top 10 Media Forest, cu peak position #2. Recent, rareș a colaborat cu JUNO pentru piesa „Foc”, cu Olivia Addams pentru „Of Corso”, cu Ștefan Costea pentru „123 (Ultimul dans)” și cu Eva Timush pentru „Te-am sunat”.