Rosalia – Hentai

Rosalia a lansat o altă melodie extrasă de pe viitorul album „Motomami”. Se numește „Hentai” și vine însoțită de un videoclip regizat de Mitch Ryan. Te invităm să îl urmărești.

„Hentai” este o baladă sensibilă, în care vocea Rosaliei și muzicalitatea pianului sunt personajele principale. Piesa vorbește despre sexualitate și senzualitate, teme ce sunt evidențiate și de videoclip. „Hentai” este extrasă de pe discul „Motomami”, cu lansare pe 18 martie. Tot de pe acest album, Rosalia a lansat deja piesele „Saoko”, „Chicken Teriyaki” și „La Fama” – colaborarea ei cu The Weeknd.

Rosalia este o cântăreață și compozitoare originară din Spania. Artista a trezit interesul publicului spaniol și criticilor cu albumul „El Mar Querer” (2018), ale cărui piese se bucură de influențe flamenco, pop și urban. Succesul internațional a venit în 2019, când Rosalia a colaborat cu J Balvin pentru piesa „Con Altura”.

Până în prezent, Rosalia are în palmares un premiu Grammy, opt premii Latin Grammy, trei MTV Video Music Awards, un MTV Europe Music Award și două UK Music Video Awards.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro