Smiley – Days of Summer

Smiley a lansat „Days of Summer”, o piesă în limba engleză, ce combină genurile reggae și synth-pop. Premiera e însoțită de un clip video cu animații digitale, disponibil în articol.

Lansarea vizează în special piața muzicală globală, făcând parte dintr-un proiect mai mare, la care Smiley lucrează de câțiva ani. Artistul compune și lucrează în Los Angeles și Londra împreună cu nume mari de afară, prin Romdrops – divizia internațională a HaHaHa Production.

Melodia „Days of Summer” are versuri în limba engleză, iar soundul e un mix unic de reggae și synth-pop.

„Este o piesă care vorbește despre nostalgie, titlul Days of Summer este o figură de stil pentru zilele frumoase în care relația dintre cei doi era perfectă. Este o piesă făcută acum 4 ani pentru sufletul meu, așa cum îmi place mie, împreună cu Chopsticks, ca parte din proiectul meu internațional la care lucrez continuu, în paralel cu piesele în limba română. Este o plăcere pentru mine să compun ce simt și să lansez ce-mi place dincolo de obiective pe termen lung și planuri mari. Am foarte multe piese compuse în engleză, alături de oameni din afara țării, și vreau să lansez din când în când câte una de suflet.”, a declarat Smiley.

Muzica și versurile sunt scrise de Smiley împreună cu Chopsticks. Acesta din urmă semnează și producția muzicală. „Days of Summer” beneficiază are un videoclip inedit, îmbinând elementele digitale cu pictura pe pânză, realizată de Victor Fota, un artist vizual reputat din noul val. Animația îi aparține lui Robert Jianu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: nformusic.ro