Ștefan Bănică & Lavinia – Crăciunul, vine Crăciunul

Ștefan Bănică și soția sa, Lavinia Pârva, le aduc fanilor magia sărbătorilor de iarnă cu piesa „Crăciunul, vine Crăciunul”. Melodia beneficiază de un videoclip festiv, pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Piesa „Crăciunul, vine Crăciunul” este compusă de Ștefan Bănică și concentrează toate elementele magice pe care această sărbătoare le are: bucuria de a fi alături de cei dragi, energia pe care muzica o oferă sau împlinirea sufletească într-o perioadă în care suntem mai darnici și înțelegători.

„Crăciunul, vine Crăciunul” este acompaniată de un videoclip regizat de Ștefan Bănică și Cătălin Bugean, și extras din show-ul „Acasă de Crăciun”, difuzat anul trecut, pe 25 decembrie. Videoclipul prezintă un decor colorat și festiv, bradul frumos și decorațiunile de sărbătoare creând cadrul perfect în care Ștefan Bănică, trupa sa și Lavinia Pârva interpretează melodia.

Actor, compozitor, interpret, regizor, personalitate tv, producător, cu o carieră de peste 30 de ani, Ștefan Bănică este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România. A stabilit recorduri prin concertele sale de Crăciun – peste 76 de concerte sold out la Sala Palatului – care au devenit o adevărată tradiție. A lansat 16 albume, premiate cu șase discuri de aur și două de platină. Cu zeci de videoclipuri muzicale, peste 30 de roluri în film și teatru și nenumărate alte premii și distincții ce vin în completarea palmaresului său impresionant, Ștefan Bănică reprezintă un adevărat brand în show-biz-ul românesc.

Cariera muzicală a Laviniei a început în 2003 când, împreună cu Doinița Veleanu, a lansat trupa Spicy. Duo-ul a avut succes cu piesele „Mi-e frică (să dorm singurică)”, „Aroma dragostei” și „Chipul tău”. Trupa a rezistat doar până în 2005, când Lavinia a decis să înceapă o carieră solo.

Albumul de debut s-a intitulat „Doar eu” și a inclus melodiile „Doar eu sunt perechea ta” feat. Korekt, „Suflet lângă suflet” feat . Marcel Pavel și „Aș zbura”. De-a lungul timpului, Lavinia a lansat piese în limba engleză, română, dar și spaniolă, cele mai apreciate fiind: „Replică de cinema”, „Honey Boy”, „Dragoste cu împrumut” sau „Aroma Del Amor”.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro