The Motans – Supererou

The Motans prezintă „Supererou”, o piesă sensibilă cu un mesaj pe care nu trebuie să îl uităm niciodată. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Denis Roabes și Viky Red, „Supererou” ne îndeamnă să fim mai înțelegători atât cu ceilalți, cât și cu noi înșine. Să reușim să ne vedem puterea, lumina și curajul, chiar și în cele mai dificile momente din viață, pentru că suntem cu toții niște supereroi.

„Această piesă este într-adevăr despre supereroi, însă diferența dintre ei și cei pe care îi vedem pe ecrane, în filme, este că aceștia există în realitate, și luptă împotriva răului fără superputerile unor eroi fantastici. Superputerile adevăraților eroi rămân curajul, speranța și, desigur, cea mai mare superputere pe care o poate avea un om, dragostea”, a declarat The Motans despre noua piesă.

Noua piesă semnată The Motans este acompaniată de un videoclip regizat de Matei Dima (BRomania). Vizualul înglobează secvențe din filmul „Copacul dorințelor: Amintiri din copilărie”, ce va rula în cinematografe începând cu 25 martie. Pelicula spune povestea Marei, o fetiță grav bolnavă, care pornește într-o călătorie fantastică în lumea lui Ion Creangă și ale „Amintirilor din copilărie”.

The Motans este unul dintre cei mai apreciați și iubiți artiști ai momentului. Piesele sale sunt printre cele mai îndrăgite și ascultate de fanii români, motiv pentru care aproape cu fiecare lansare artistul a ajuns în topurile celor mai ascultați artiști ai momentului.

Printre cele mai recente lansări se numără „03:00 AM”, o colaborare cu NANE, dar și „În Golul Tău”, una dintre cele mai sincere și autentice scrisori de dragoste pe care mulți dintre noi am fi vrut să o scriem. Anterior, artistul a lansat „La Nesfârșit”„A Mea” și  „Vara În Care M-ai Găsit”, o colaborare cu PAX.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro