Un japonez este plătit regește ca să nu facă nimic! A ajuns vedetă națională în țara natală

Japonezul Shoji Morimoto, de 37 de ani, şi-a făcut o carieră de succes din a nu face nimic. El are 270.000 de fani pe Twitter şi este plătit de oameni ca să stea cu ei şi să nu facă nimic. Morimoto e invitat la cină, bea, mănâncă, doarme şi se uită la televizor alături de diferiţi necunoscuţi.

Shoji Morimoto locuieşte în Tokio. În 2018, Shoji s-a hotărât că nu îi place deloc să muncească, a recunoscut public că e un leneş absolut şi că nu se pricepe la nimic. După cea făcut această dezvăluire pe o reţea socială, Shoji Morimoto a devenit practic o vedetă naţională. Oamenii au început să îl închirieze cu ora pentru a afla de la el tainele lenii.

Bărbatul de 37 de ani se oferă spre închiriere încă din august 2018

În doar câteva luni, Shoji a devenit personaj de desene Manga, a început să dea interviuri la diferite posturi de televiziune şi să scrie cărţi care se vând pe Amazon. Niponul îşi câştigă existenţa ascultând ce îi povestesc clienţii lui, stând cuminte pe scaun sau pe tatami şi nefăcând nimic. El a fost singurul invitat de la diferite aniversări, nunţi, înmormântări şi chiar petreceri de divorţ şi e plătit la oră cu sume cuprinse între 50 şi 100 de dolari.

Iese cu necunoscuţi la masă şi e plătit cu 50-100 $ pe oră

A devenit vedetă naţională

Shoji e contactat de clienţi pe pagina lui de socializare şi recunoaşte că este ”rezervat” până în luna aprilie. Pandemia i-a afectat un pic programul şi l-a obligat să rămână fidel exclusiv clienţilor din Tokio, după ce autorităţile au interzis deplasarea în afara localităţii. Iar când întâlnirile din restaurante sau cluburi de noapte au fost interzise, Shoji a început să îşi dea întâlnire în parcuri şi pe malurile lacurilor.

Uneori tinerele rănite în amor îl scot la plimbare în parc

”Am realizat la 35 de ani că am absolvit o şcoală doar pentru că toţi cei din jurul meu au făcut acest lucru. M-am lăsat dus de val şi am trăit aşa cum voiau alţii, nu cum voiam eu. Au fost rare momentele când am făcut ce am vrut cu viaţa mea. În august 2018 am citit o carte de Nietzsche şi asta mi-a schimbat complet viaţa”, a explicat tânărul, care îşi începe programul la 8.30 şi îl termină la 22.00.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: www. click.ro