Ursul Stepan s-a făcut fotomodel. Animalul de 28 de ani trăiește în apartamentul stăpânei sale

Povestea ursului fotomodel a făcut înconjurul planetei! Stepan, un urs brun din Rusia, în vârstă de 28 de ani, a fost abandonat la naştere de mama lui. Fotografa Mila Zhdanova, de 40 de ani, din Moscova, l-a adoptat şi l-a luat cu ea, în apartamentul cu două camere din centrul Moscovei.

Ursul Stepan din Moscova, Rusia, este celebru la nivel mondial. El a fost adoptat când avea doar câteva luni de fotografa Mila Zhdanova, de 40 de ani. Mila l-a hrănit cu biberonul şi l-a crescut ca pe copilul ei. Ea s-a măritat apoi cu Iuri Pantilienko şi au făcut publică povestea lor la nivel mondial, după ce ziariştii moscoviţi i-au surprins la plimbare cu ursul prin parcul central. ”Nu am avut niciodată probleme cu vecinii şi copiii de la bloc abia aşteaptă să se întâlnească în faţa scării cu Stepan. Îi pregătesc dulciuri şi prăjituri şi îl mângâie. Aşa ne-a venit ideea de a-l face pe Stepatn Fotomodel”, a declarat Mila Zhdanova, pentru Daily Mail.

Din 2017, când zeci de televiziuni i-au vizitat acasă să vadă grozăvia, Svetlana şi Iuri l-au convins pe Stepan să devină fotomodel pentru veritabile opere de artă. O jumătate de oră pe zi, ursul pozează cu diferite fotomodele, copii şi familii din Moscova pentru a-şi merita cu prisosinţă borcanul de miere. Ursul brun are 650 de kilograme, este extrem de blând şi de prietenos cu oamenii, dar răbdarea lui este de doar 30 de minute. Nu stă la pozat mai mult de atât pentru că… are chef de joacă.

Mii de fotomodele din întreaga lume au venit în Moscova pentru a lucra cu Stepan la diferite creaţii. Mila nu a vrut să dezvăluie tariful, însă a menţionat că serviciile oferite de Stepan sunt unice în lume. ”Majoritatea fotografiilor făcute de el sunt inspirate din folclorul şi basmele ruseşti. Ursuleţul nostru pozează ca un profesionist şi toate fotografiile sunt veritabile opere de artă”, a punctat fotografa pe pagina ei de Instagram.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: click.ro