Videoclip oficial: Andreea Bălan – Iubește-mă, Nu

Andreea Bălan ne îndeamnă să avem mai multă grijă de noi și să ne încărcăm cu energie pozitivă ascultându-i noul single ”Iubește-mă, Nu”. Piesa este lansată împreună cu un videoclip în care artista și dansatoarele ei execută o coregrafie realizată de Petrișor Ruge.

Piesa „Iubește-mă, Nu” este compusă de Șerban Cazan, Lucian Nagy și Gabriel Stănoiu, videoclipul fiind regizat de Dan Petcan.

Andreea Bălan: „Înainte de a primi, trebuie să învățăm să ne oferim singuri”

„”Iubește-mă, Nu” este o piesă foarte dragă mie și un imbold pentru toți cei care nu au încredere suficientă în ei sau curaj să meargă mai departe. Este important să înțelegem că, înainte de a primi, trebuie să învățăm să ne oferim singuri. Atunci când ești în armonie cu tine, oamenii din jur te privesc diferit, îți vorbesc diferit. Atragi evenimente și oameni pozitivi si buni în preajma ta. Sper din suflet ca această melodie să ajungă în inimile voastră și să vă ofere ceea ce aveți nevoie atunci când vă pierdeți speranța. Enjoy”, a transmis Andreea Bălan.

Andreea Bălan este cunoscută pentru show-urile sale inedite, precum „Lecția de dans”, „Bunny Show” și „Fantezia Show”, unde îmbină cu succes muzica și dansul și oferă publicului o experiență vizuală coregrafică cu un maraton de emoții, pasiune și distracție, prezentate în diferite povești conceptuale.

De-a lungul timpului, artista a lansat zeci de piese, printre care și „Uită-mă„, single care a adunat peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro