Videoclip oficial: Connect-R – Culoare

Connect-R a lansat o nouă piesă, cu vibe R&B, intitulată ”Culoare”. Artistul își expune crezul artistic, arătându-le fanilor adevărata sa ”culoare” interioară, ce i-a ghidat în ultimele luni toate lansările.

Connect-R a scos o nouă piesă cu mesaj, ce vibrează pe un vibe retro, un R&B ce curge foarte bine pe vocea sa. „Culoare” este o melodie despre sinceritate și autenticitate, ce are atât versurile, cât și muzica semnate de artist.

„Să fie cu luare aminte, când pictorul nu simte culoarea, minte!!”, a transmis Connect-R.

Anterior acestui single, Connect-R a lansat „Cântăreți de karaoke„, împreună cu Bruja, piesa „Emotii„, alături de Ava, „Nonșalant” feat. Amuly, „Îmi pare rău„, alături de Phunk B, recent fiind invitatul Laurei Giurcanu în podcastul SEENcer și al lui Pepe în cadrul live-urilor sale de pe YouTube. Artistul pregătește lansare unui nou material de studio, ce ar trebui să apară în 2021.

La începutul lunii martie, Connect-R a fost invitat în emisiunea „Chefi la Cuţite”. Artistul a pregătit un desert din copilăria sa.

De-a lungul carierei sale, Connect-R a jonglat cu rolurile de cântăreț, compozitor, actor, prezentator TV, dansator și producător. La numai 8 ani era deja un talentat dansator, la 15 ani hip-hop-ul devenind una dintre marile sale pasiuni. A intrat pentru prima dată în atenția publicului în 1997 ca vocalist și mai târziu ca membru al formației rap RACLA. A avut de-a lungul anilor colaborări cu Loredana, Arsenium sau Simona Nae și de fiecare dată a adus pieselor amprenta sa de R’n’B condimentat cu rap jamaican.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro