Videoclip oficial: Feli – Bade, tu ești pui de drac

Feli lansează „Bade, tu ești pui de drac”, a noua și penultima filă din jurnalul ei muzical #Felidinpoveste. Melodia beneficiază de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

Prin intermediul piesei „Bade, tu ești pui de drac”, Feli rememorează amuzată despre cum i-a venit de hac unui băiat lăudăros și narcisist din trecutul ei. Cu haz, zâmbet larg și privire senzuală, Feli își cântă pe ritmuri folcloric-pop, asemenea tuturor pieselor din proiectul-jurnal #Felidinpoveste, triumful de „zână bună” asupra „puiului de drac”.

„E haină grea și pacoste mare dragostea de propria persoană și se transformă chiar în comedie atunci când mai este și zugrăvită în modestie. Cam asta am trăit eu, când eram mai credulă, cu un <<bădiță>> cuceritor la prima vedere, dar atât de plin de el că nu mi-a luat mult până mi-am luat avântul ăla mare și am fugit de am mâncat pământul”, a spus Feli.

Co-productie HaHaHa Production și Cat Music, cu versurile scrise de Feli împreună cu Emilian Nechifor, muzica compusă de Feli, Florin Boka și Șerban Cazan, „Bade, tu ești pui de drac” îndeamnă fetele să conștientizeze și să sărbătorească eliberarea din relații în care partenerul ocupă atât de mult spațiu cu egoul său încât nu mai are loc altcineva alături de el.

După primele opt piese autobiografice, de pe albumul „Feli din poveste”, lansate până acum pe radio și online de Feli – „Omule, deschide ochii”„Frunze cad”„Când răsare soarele”„Mă strigă mama”„Sus pe munte”, „Banii n-aduc fericirea”„Du-te, dorule” și „Vântul bate” – proaspăta „Bade, tu ești pui de drac” aduce umor, culoare, încredere în poveștile de mâine și o Feli mândră ca e femeie puternică și sinceră cu ceea ce simte.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro