Videoclip oficial: NICO și Connect-R – Magia de Crăciun

NICO a lansat în colaborare cu Connect-R o piesă de sezon, intitulată „Magia de Crăciun”. Single-ul vine acompaniat de un videoclip în care apar și fetele celor doi artiști, Alexandra Matei si Maia Mihalache.

NICO păstreaza tradiția de a prezenta în fiecare an o melodie dedicată Crăciunului și lansează alături de Connect-R o piesă plină de optimism, în ton cu sărbătorile. „Magia de Crăciun” este compusă de Laurențiu Matei, cu versuri de Ovidiu Iordache, iar videoclipul este regizat de Silviu Mîndroc și surprinde elementele unui Crăciun de vis: brad, familie, dans, bucurie, cadouri, zâmbete și îmbrățișări.

NICO îmbină cu succes cariera muzicală cu scena teatrului, iar la începutul anului 2020 a adus spectacolul „Zaraza” pe scena Teatrului National din București. In plus, tot anul acesta a participat în cadrul emisiunii concurs – „Asia Express”, alături de fiica sa, Alexandra, iar în urmă cu câteva luni a lansat melodia „Ești liber”, o piesă despre curajul de a merge mai departe în viață, în videoclipul căreia le-a avut alături pe artistele Nicole Cherry, Adda, Amna, Misha și pe fiica sa, Alexandra Matei.

Recent, NICO a lansat „Trenul vieții„, o melodie în care ne amintește că viața este ca o călătorie cu trenul; urcăm și coborâm des, există accidente, surprize plăcute la unele stații și tristețe la altele, important este să ne bucurăm de călătorie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro