Voltaj – Cei mai buni ani

Voltaj a lansat „Cei mai buni ani”, o piesă de vară și de distracție. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Dan Petcan. Te invităm să-l urmărești în articol.

Compusă de Voltaj împreună cu Marius Moga, Marius Mirică și Mihai Dumitrescu, piesa „Cei mai buni ani” ne invită să ne bucurăm de toate experiențele vieții. Să ne amintim cu optimism despre primele iubiri, primele beții, să apreciem bucuria primului salariu sau să râdem de adolescentul rebel care a vrut să ia viața în piept plin de curaj.

<<Cei mai buni ani>> sunt aceia pe care alegi să îi faci așa, ei pot fi la orice vârstă, important e să îi trăiești din plin, fară regrete. Despre asta e vorba în piesa noastră! Energie, optimism și chef de viață! Nouă ne dă o stare foarte bună ori de câte ori o cântăm și suntem siguri că așa vor simți și cei care o vor asculta”, a transmis Călin Goia.

„O să fie bine, nu uita / Asta-i viața noastră, bună, rea”, sunt o parte din versurile ce ne îndrumă să trăim fiecare clipă la maximum. Mesajul melodiei este pus în evidență de videoclipul plin de energie și culoare, în care personajele sunt trupa Voltaj și membrii Voltaj Academy.

De-a lungul timpului, Voltaj a lansat hituri precum „Pic, pic”, „Dă vina pe Voltaj”, „Și ce”, „Meci de box”, „Mi-e dor de”, care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube. În februarie 2020, trupa a cucerit inimile fanilor cu „Doar pentru ea”, o declarație de dragoste pusă pe note muzicale, iar de 1 iunie trupa a lansat „Copile”, o piesă prin care trebuie să ne amintim cu toți că suntem copii și că ne putem bucura la fel ca cei mici. Între 3 și 5 decembrie, Voltaj a susținut mai multe concerte, atât în Toronto, cât și în Montreal, iar de Crăciun a lansat „Anotimpuri”, o colaborare cu Vali Sterian, regretatul muzician, cântăreț și compozitor român de muzică folk și rock.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro