VUNK & Alexandra Stan – Asta-i pentru altcineva

Cornel Ilie de la Vunk și Alexandra Stan intră în pielea concurenților care merg la show-uri de talente în noul videoclip ”Asta-i pentru altcineva”. Pozând în participanți la Concursul Muzical Național de Talente “Gloria Muzicii”, Cornel și Alexandra sunt Duo Cristal, un grup de muzicieni aspiranți la statutul de vedete ale showbiz-ului românesc.

Piesa „Asta-i pentru altcineva” are un beat uptempo și accente retro, care se aliniează și cu videoclipul piesei, regizat de SAN. Cornel Ilie și Alexandra Stan interpretează rolul unui cuplu de muzicieni, Duo Cristal, care se află în fața unui juriu în cadrul Festivalului Muzical Gloria Muzicii. Atât mesajul cântecului, cât și clipul, evidențiază faptul că în unele relații, oricât de complicate ar fi ele, la fel de complicat ar fi și pentru cei doi îndrăgostiți să trăiască unul fără celălalalt.

„DUO CRISTAL iese în lume cu audiția lor de la Festivalul Muzical „Gloria Muzicii”.
Așa se numește cel la care am fost noi, dar puteți să înlocuiți cu ce vreți voi: Eurovision Romania, Romanii au talent, X Factor Romania, Bravo, ai stil, Cerbul de Aur – Golden Stag, Vocea Romaniei, Festivalul de la Amara etc.

Acest clip este și un tutorial pentru cum să răspunzi juriului atunci când simti că nu te respectă. Punk’s not dead, e doar camuflat. Multumesc, Eli Adam, pentru styling! SHARE, să salvam și alți artiști !”, a îndemnat râzând Cornel Ilie într-un mesaj publicat pe Facebook.

 Alexandra Stan: „A  fost mega funny să mă transform într-o pseudo-divă a anilor ’80”

„Am mai cântat alături de Cornel Ilie, dar nu piesa noastră şi chiar ne-am dorit să facem o colaborare. Vocile noastre se completează perfect. Asa a apărut „Asta-i pentru altcineva”. Ne-a scos pe amândoi din zona de confort, mai ales videoclipul. Este din alt film faţă de ceea ce am făcut eu până acum, dar a fost mega funny să mă transform într-o pseudo-divă a anilor ’80. M-am distrat mult la filmări, o să înţelegeţi exact de ce, după ce vedeţi clipul”, a completat Alexandra Stan.

„Asta-i pentru altcineva” are versurile scrise de Cornel Ilie, tot el semnând și compoziția, împreună cu Gabriel Maga.