RUBRICI

MOTOARE!

Motoare! este o rubrică pentru și despre automobiliști, difuzată în cel mai audiat de către această categorie de ascultători spațiu de timp – dimineața devreme, la 07:30, când ascultătorul-țintă merge spre serviciu, ascultând radioul în automobil sau transportul urban, dar și seara la 17:30, când e drum spre casă. Rubrica include noutăți din lumea automobilelor, istorii de succes, dar și sfaturi utile pentru condus, întreținere s.a.m.d., trecute prin prisma prezentatorului, care este și el, la rândul lui, șofer și mare amator de automobile.

Ora/ziua difuzării:  07:30, 17:30 ( luni-duminică )

 


INOVAŢII

Este o rubrică pentru ascultătorii de toate vârstele care conţine informaţii despre cine şi ce inventează în această lume. Conţine noutăţi din domeniul ştiinţific.

Ora/ziua difuzării:  11:30 ( luni-duminică )

 


ART – TERAPIE

Rubrica conține o poezie/fragment de proză semnat de scriitorul care s-a născut/a decedat în ziua respectivă.

Ora/ziua difuzării: 10:30 ( miercuri-vineri ); 11:30 ( luni, marți ); 15:30 ( sâmbătă, duminică )

 


PASTILA MEDICALĂ

Este singura rubrică de la Jurnal FM ce are drept scop informarea populaţiei despre efectele benefice ale tratamentelor naturiste. De asemenea, sunt scoase la iveală metodele cele mai eficiente care, respectate,  te vor ajuta să previi unele maladii  sau te vor iniţia vizavi de primele măsuri pe care le poţi înterprinde pentru tratarea unor boli.

Ora/ziua difuzării:  05:30, 19:30 ( luni-duminică )

 


ULEI ŞI OŢET

Cum te-ai simţi dacă ai putea servi în confortul propriei tale locuinţe cele  mai sănătoase meniuri? Serviciul de bucătar personal oferit de Gabi Marcu îţi prezintă exact acest lucru. El va veni la tine acasă cu cele mai tari reţete, cele mai fine şi proaspete produse preparând meniuri personalizate, dar lăsând bucătăria impecabil de curată la final. Doar la Jurnal FM, afli toate reţetele în pas cu gusturile culinare. La cuisine est un art qui s’apprend. Invaţă în fiecare zi arta de a găti.

Ora/ziua difuzării:  01:30, 15:30 ( luni-vineri )

 


FII FRUMOASĂ!

Este o rubrică care conţine noutăţi, recomandări  şi trucuri despre cum să avem grijă de noi şi să arătăm bine. Sunt prezentate ultimele tendinţe în materie de modă. La fel, rubrica conţine sfaturi despre machiaj, îngrijirea părului şi cea corporală, a unghiilor şi picioarelor.

Ora/ziua difuzării:   16:30 ( luni-vineri )

 


ESCALE ÎN TIMP

Este o rubrică din care ascultătorii pot afla informații despre Chișinăul de altă dată atât prin prisma prezentării istoricului celor mai cunoscute monumente arhitecturale și clădiri, cât și detalii despre personalitățile care au contribuit sub diverse aspecte la dezvoltarea orașului.

Ora/ziua difuzării:  18:30 ( luni-vineri ); 19:30 ( sâmbătă, duminică )