Jurnal FM, de 13 ani prinde bine

Aniversare în familia Jurnal FM! Colegii noștri au sărbătorit pe 25 decembrie împlinirea a 13 ani de la crearea postului de radio. Sunt ani de realizări, ani în care s-a muncit foarte mult și, datorită acestui fapt, postul de radio a fost permanent în topul audiențelor. Acum, scopul primordial este ca Jurnal FM să devină un post de radio cu acoperire națională, ne-a declarat directorul instituției, Victor Gândea.

VICTOR GÂNDEA, director Jurnal FM: „13 ani de Jurnal FM fac mai mult decât 130 de ani viața unui om. Sunt mândru că de 13 ani stau la cârma celei mai bune echipe. Sunt oameni de suflet îi iubesc, îi respect și îmi doresc cât mai mult timp să-i am alături. Audiențele arată bine, suntem un radio de top, ne-a reușit în acest an să ne extindem cu 5 frecvențe noi și ne dorim pe parcurs să devenim un post de radio cu acoperire națională.”

În fiecare zi, de la prima oră, îi auzim și îi vedem pe prezentatorii, care ne fac diminețile mai bune. O echipă mai bună nici nu-ți dorești, afirmă moderatorii.

SERGIU BEZNIȚCHI, prezentator Jurnal FM: „Noi ne cunoaștem cu colegii de mai mulți ani pentru că fierbem în zeama asta a radioului și e foarte frumos. Atmosfera e frumoasă și după cum vedeți e un studio transparent, exact așa este și în cadrul colectivului. Transparență, corectitudine și comunicare! Și asta e fain.”

ANASTASIA POPA, prezentator Jurnal FM: „La Jurnal FM am ajuns la două luni după lansare. Sunt mândră să fac parte din această echipă, frumoasă, bună. De la fiecare coleg în fiecare zi am câte ceva de învățat. Mă bucur tare mult că aici am crescut din punct de vedere profesional dar și personal.”

ALICE BUCUR, prezentator Jurnal FM: „Cea mai puternică și extraordinară echipă marca Jurnal FM. De ce spun asta pentru că am învățat multe lucruri de la ei și continui să învăț și sunt mândră că sunt parte a acestei echipe. La mulți ani!”

Ascultătorii Jurnal FM sunt cei care contribuie la creștea postului de radio.

ANASTASIA POPA, prezentator Jurnal FM: „În primul rând vreau să le mulțumesc pentru că datorită lor, Jurnal FM astăzi face 13 ani de activitate și le mulțumesc că au fost alături de noi și ne-au susținut. Le promitem că și de acum în colo că vom fi cei mai buni, pentru ei muncim zi de zi și pentru ei ajungem zi de zi la muncă.”

VLAD MARCOCI, director programe Jurnal FM: „Oameni buni 13 ani de Jurnal FM asta nu e doar un post de radio, nici măcar un post de radio care se vede pe toate platformele inclusiv la Jurnal TV. Nici măcar nu înseamnă un sfert din viața mea. Asta înseamnă o bună parte din viața noastră, a tuturor. Cei care ne ascultă, cei care ne privesc și astăzi ascultătorii și telespectatorii au dat dovadă de asta. La mulți ani!”

Cei de la Jurnal FM sunt mereu cu ochii în patru și asigură bună desfășurare a procesului de muncă.

LIDIA MARIN, redactor șef Jurnal FM: „Vreau să-mi felicit colegii, la care țin foarte mult suntem o echipă nemaipomenită. Vreau să felicit ascultătorii noștri fără de care un post de radio nu poate exista. Cei care ne ascultă, cei care sună și reacționează la ceea ce se întâmplă în emisie și așteptăm următoarea aniversară.”

IULIANA CHISTOL, director comercial Jurnal FM: „Mă bucur că suntem în continuă creștere și le urez tuturor colegilor să o țină tot așa pentru că își fac lucrul foarte bine. Ca lucrurile să meargă bine ne facem treaba corect, suntem loiali clientului nostru fidel și atunci bineînțeles că și ei sunt mulțumiți de activitatea noastră.”

De 13 ani, Jurnal FM este în topul audiențelor.

sursa: jurnaltv.md