Actorul din ”50 Shades of Grey” a fost la un pas de moarte din cauza unei omizi

          Starul controversatului film ”50 Shades of Grey”, actorul Jamie Dornan în vârstă de 41 de ani, a fost internat de urgență la spital cu                simptome caracteristice unui atac de cord, care cel mai probabil a fost cauzat de interacțiunea cu o omidă toxică.

Bărbatul se afla în vacanță în Portugalia, la un resort de golf, alături de prietenii lui, când i-au amorțit mâinile și picioarele. Prezentatorul Gordon Smith, unul dintre camarazii lui Jamie care s-a îmbolnăvit și el, a declarat că inițial a crezut că simptomele au fost provocare de consumul exagerat de vin alb, martini și cofeină, dar medici a sugerat că ar fi vorba de o omidă.

”Se pare că ne-am atins de niște omizi și că am fost norocoși că am scăpat cu viață”, a declarat Smith.

Actorul a povestit că i-a amorțit inițial brațul stâng, piciorul stâng, apoi piciorul drept și după o perioadă în ceață s-a trezit într-o ambulanță. După ce a fost resuscitat, medicii l-au rugat să facă un selfie cu ei.

Viețuitoarea ucigașă care l-ar fi atacat pe actor se presupune a fi una dintre omizile defoliatoare de pin. Au mii de perișori care conțin o proteină iritantă care poate cauza dureri de piele, iritații ale ochilor și gâtului, și, în unele cazuri, reacții alergice.

Sursa: cancan.md