Alexandra Stan – Bobo

Alexandra Stan a lansat „Bobo”, o piesă numai bună pentru petrecerile din această vară. Melodia se bucură de un videoclip colorat și dinamic, pe care te invităm să-l urmărești în articol.

„Bobo” a fost compusă de Alexandra Stan, Nick Ribbens și George Emanuel Călin (DJ Manuel Riva), pe versuri scrise de Alexandra Stan. Melodia a fost inspirată de întâlnirea pe care artista a avut-o cu Daniel Bobovnikov, un fotomodel din Tel Aviv.

„Acum un an, am fost pentru prima dată în Tel Aviv pentru (parada) Pride și pentru a sărbători aniversarea mea de 33 de ani! L-am cunoscut pe acest tip [n.r. David Bobovnikov]. Cea mai drăguță și strălucitoare stea pe care am întâlnit-o vreodată! La 2 săptămâni după, am scris o melodie despre el cu talentații DJ Manuel Riva și Nick Ribbens.

Anul acesta, cu o zi înainte de ziua mea, îmi fac mie și vouă cel mai frumos cadou de pe planetă!”, a transmis Alexandra Stan pe Instagram.

Alexandra Stan este una dintre cele mai importante artiste de muzică dance din România. Cu peste 4 milioane de ascultători, lunar, pe Spotify, Alexandra Stan este un adevărat fenomen al industriei. Artista și-a făcut debutul în muzică cu single-ul „Lollipop”. Ulterior, hituri ca „Mr. Saxobeat”, „Lemonade” sau „Get Back (ASAP)” au pus-o pe Alexandra pe harta muzicii internaționale.

Cel mai recent album al Alexandrei este „Rainbows”, o colecție de 15 cântece, fiecare piesă prezentând o latură diferită a artistei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro