Alina Sorescu – În numele iubirii

Alina Sorescu a lansat „În numele iubirii”, o piesă care vorbește cu sinceritate despre complexitatea dragostei. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

Compusă de Bianca Dragomir și produsă de Adrian Iordan și Zech, „În numele iubirii” transmite un mesaj despre putere și curaj. În același timp, descrie unul dintre cele mai complexe sentimente pe care le trăim – iubirea – atât pentru o altă persoană, cât și pentru noi înșine. Piesa „În numele iubirii” este acompaniată de un videoclip regizat de SAN. 

„O melodie care explorează profunzimile iubirii și modul în care aceasta ne inspiră să oferim tot ce avem noi mai bun, fără să avem așteptări in schimb”, a spus Alina Sorescu despre noua piesă.

Alina Sorescu este o talentată artistă, compozitoare, cântăreață, care s-a făcut remarcată prin vocea ei pe cele mai importante scene ale României, cât și pentru personalitatea ei plină de bunătate și expresivitate. A câștigat numeroase premii pentru contribuția ei în lumea muzicii românești, cucerind inimile publicului, cât și încrederea și simpatia copiilor.

În 2011, a lansat Atelierul de Muzica și Prezență Scenică pentru Copii. A evoluat treptat și a devenit un reper în lumea celor mici, astfel trupa ei s-a definit tot mai mult și se cheamă acum „Picii lu’ Soreasca”. Alături de ea, la cursuri și pe scenă, picii capătă încredere în ei și ajung să se simtă în lumina reflectoarelor ca acasă.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

sursa: infomusic.ro